ОСТАННІ НОВИНИ

Перші домашні матчі нового сезону «Карпати» гратимуть на стадіоні «Україна»

|

Львівський футбольний клуб «Карпати» в сезоні 2017/18 чемпіонату України гратиме на стадіоні «Україна». Про це повідомляє прес-служба ФК «Карпат».

«ФК «Карпати» став ініціатором 5-річного контракту з «Ареною Львів», а самі переговори ініціював ще з лютого. Однак, керівництво «Арени Львів» регулярно затягувало перемовини, зривало їхній процес чи то власним небажанням чи то відсутністю будь-яких менеджерських бачень.

Остання пропозиція «зелено-білих» залишилася без відповіді. Таким чином, у клубу не залишилося іншого виходу, як повернутися на стадіон «Україна», – йдеться у повідомленні.

Водночас, у коментарі Львівському порталу директор «Арени Львів» Євген Болкун розповів, що умови, які пропонує футбольний клуб «Карпати» є нерентабельними та збитковими для «Арени Львів».

«Перемовини з приводу використання стадіону «Арена Львів» футбольним  клубом «Карпати» на сезон 2017/18 почалися у квітні. Ми підготували проект-договору, де виклали свої умови, але вони «Карпатами» були одразу відкинуті. Згодом футбольний клуб запропонував нам свої умови, які для нас є неприйнятними. Це стосується впершу чергу ціни. Цей договір, який нам пропонували «Карпати» був би нерентабельним і збитковим для «Арени Львів». Як державне підприємство ми не можемо підписувати збиткових договорів.

Минулого тижня до переговорів долучився генеральний директор ФК « Карпат» Юрій Дячук-Ставицький, який прийшов на переговори не володіючи добре ситуацією стосовно цих переговорів. Я назвав цифру, яка б нам підійшла, на що він відповів згодою. Через деякий час ми надіслали «Карпатам» офіційну пропозицію, яка б могла задовольнити обидві сторини. Але у відповідь ми отримали листа, який погіршував умови співпраці. «Карпати» нам запропонували ще меншу ціну, аніж ту, яку ми досягли у домовленості.

Наразі договір залишається не підписаним. Я розумію, що можливо дорого грати на «Арені Львів», але ми при всьому бажанні не можемо підписати збитковий договір. Тому питання залишається відкритим.  Перший матч у сезоні «Карпати» гратимуть на стадіоні «Україна». Ми хочемо, щоб «Карпати» грали на «Арені Львів», але ціна повинна бути адекватна. Ми чекаємо від них компромісу», – зазначив Є. Болкун.

Фото: zik

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *