ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали чотири вантажівки з краденим вугіллям зі «Шахти Надія»

|

На Львівщині виявлено розкрадання невстановленою групою осіб кам’яного вугілля з ПАТ «Шахта Надія». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області за сприяння Управління захисту економіки у Львівській області розпочато досудове розслідування за фактом розкрадання невстановленими особами кам’яного вугілля з ПАТ «Шахта Надія».

У рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, за результатами проведених слідчих дій встановлено, що службові особи ПАТ «Шахта Надія» допустили розтрату ввіреного їм майна, яка полягала у вивезенні з шахти кам’яного вугілля, встановленими транспортними засобами.

Зокрема, 29 червня 2017 року в ході проведених обшуків встановлено 4 вантажні автомашини, які перевозили з ПАТ «Шахта Надія» кам’яне вугілля загальною кубомасою понад 60 м3. Одночасно виявлено бульдозер, за допомогою якого здійснювалось завантаження вугілля. Вказані транспортні засоби затримані.

Наразі одного з посадовців ПАТ «Шахта Надія» затримано у порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Також встановлюється мережа збуту викраденого таким чином вугілля. Здійснюються оперативно – слідчі заходи із встановлення інших місць зберігання привласненого вугілля та вирішується питання про повідомлення про підозру винним посадовим особам ПАТ «Шахта Надія», причетним до розтрати майна.

Фото: Zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *