ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині спіймали прикордонника, якого підозрюють у наркоторгівлі

|

Вчора, 29 червня, за підозрою у зберіганні та збуті наркотиків затримали військовика прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал» Кінологічного навчального центру Західного регіонального управління ДПС України. Про це у Facebook  повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк, передає Львівський портал.

«Замість гідного несення служби старший сержант з початку весни і по теперішній час займався зберіганням та збутом наркотичних засобів – амфетаміном та канабісом. Потрапили в згубну його пастку співслужбовці та цивільні особи.

Затримали його вчора, 29 червня, офіцери військової прокуратури Львівського гарнізону у взаємодії з оперативниками 6 Управління ГУ ВКР ДКР СБУ та ВВБ по ЗРУ ДПС України . До того ж, під час особистого обшуку наркоторговця виявили і вилучили 2 пакети з подрібненою речовиною зеленого кольору (канабіс). Орієнтовна вага – 100 грам.

Та на цьому наша робота не завершується. Поки тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії, ми вже, згідно усіх процесуальних вимог, плануємо повідомлення зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – йдеться у повідомленні.

Фото: Facebook-сторінка Олега Сенюка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *