ОСТАННІ НОВИНИ

На непрацюючі інформаційні табло на трамвайних зупинках «спустили» 500 тисяч євро

|

Під час сесійного засідання у Львівській міській раді сьогодні, 29 червня, депутати підняли проблему електронних табло на трамвайних зупинках, які фактично взагалі не працюють у місті. Як стало відомо, на непрацюючі табло місто вже витратило 500 тис. євро. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

Зокрема, із закликом до міського голови врегулювати ситуацію звернувся депутат міськради Андріян Гутник.

Як зазначив депутат, у 2011 році німецькі інвестори разом з Львівською мерією заплатили 2,5 млн. євро за встановлення у частині львівських трамваїв додаткових GPS-трекерів, які мали б передавати інформацію про рух  трамваїв на встановлені електронні табло на зупинках електротранспорту та вказувати львів’янам, скільки часу залишилося до прибуття трамвая.

«Це коштувало місту 20 % від загальної суми, тобто 500 тис. євро. Проте, абсолютна більшість із цих табло станом на сьогодні функціонують неналежно або ж не працюють взагалі. Роботу цих табло забезпечує ЛКП «Львівавтодор» та ЛКП «Львівелектротранс», – сказав він.

За його словами, місто «спустило» «в нікуди» 500 тис. євро місто на непрацюючі табло.

«Львів’яни за півмільйона євро замість електронних табло, які повинні були б відображати інформацію про рух трамвайних маршрутів, отримали 26 годинників, адже єдине, що станом на сьогоднішній день показують ці табло – це годину…», – обурився депутат.

Своєю чергою міський голова Львова Андрій Садовий йому відповів, що у Львові впорядковують електротранспорт за європейським зразком і що ці табло приведуть до ладу. Відтак мер дав доручення зайнятись цим питанням своєму заступнику з питань ЖКГ Сергію Бабаку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *