ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат вимагає забрати у «Самопомочі» приміщення в центрі Львова

|

Заборгованість організації «Самопоміч» перед Львівською міськрадою за оренду приміщення на площі Міцкевича 6/7 є достатньо великою, щоб розірвати із нею договір про оренду. Про це сьогодні, 29 червня, під час засідання сесії повідомив міський обранець Андріян Гутник, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, керівництво управління комунальної власності «пробачає» «Самопомочі» велику заборгованість, натомість із орендарями, що мають значно менші борги, договори розриває.

«Незважаючи на те, що заборгованість три місяці -це привід розірвання оренди, управляння лише вимагає погасити борг. Тому я вирішив допомогти працівникам міськради і підготував проект ухвали про розірвання договору оренди з організацією «Самопоміч», – зазначив депутат і попросив включити ухвалу в порядок денний засідання.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий відмовився включати це питання у порядок денний, мовляв, це суперечить регламенту ЛМР.

Як писав Львівський портал, керівниця управління комунальної власності ЛМР, що представляє партію «Самопоміч» в облраді, судиться із власною партією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *