ОСТАННІ НОВИНИ

В Авдіївці поранили одного українського військового

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 1 військовослужбовець дістав поранення. Інцидент стався в Авдіївці під час ворожого обстрілу; стан молодого, але вже досвідченого військовослужбовця задовільний. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО, передає Львівський портал.

Луганський напрямок

Тут обстановка найскладніша. Противник у 5 різних місцях застосовував міномети. Найпотужніші мінометні обстріли сталися вчора ввечері у Щасті та Троїцькому, де окупанти протягом 1 години випустили 29 та 86 мін відповідно. Зокрема, між 19:30 та 20:30 це сталося у Щасті, а між 20:30 та 21:30 – у Троїцькому.

У Жовтому противник порушив режим тиші двічі, під час другого обстрілу бойовики використовували міномет.

Решта збройних інцидентів припала на Попаснянський район. Всі вони сталися ввечері.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 10 ворожих обстрілів, зокрема 5 мінометних. Про це заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Донецький напрямок

Бойові дії велися тільки у другій половині дня. Левова частка ворожих обстрілів припала на ділянку фронту Кам’янка – Авдіївка. Окупанти кілька разів застосовували міномет і бронетехніку. Тривалість ворожих обстрілів коливалася від 2- хвилин до 2 годин. Традиційно бойовики відкривали вогонь з кількох різних напрямків.

Також окупанти вчора порушували «хлібне перемир’я» у Троїцькому (із застосовуванням мінометів), Луганському та Зайцевому (із використанням БМП), Верхньоторецькому (тривалий обстріл, зокрема зі снайперського озброєння).

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку противник порушив режим тиші 12 разів, зокрема двічі – із застосуванням важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Противник порушив режим тиші один раз, майже одразу після півночі. Інцидент стався у Павлополі і тривав близько 15 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *