На Львівщині чоловік затримав злодія у власному авто

|

На Львівщині власник «Фольксвагена» затримав чоловіка, котрий намагався викрасти його авто. Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів, за скоєне йому загрожує покарання – від трьох до п’яти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Городоцьке відділення поліції ГУ НП у Львівській області 25 червня за допомогою звернувся 39-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік повідомив, що близько 17.50, підійшовши до свого автомобіля «Фольксваген Пасат», він виявив у ньому невідомого чоловіка. Зловмисник дерев’яною палицею розбив скло у дверцятах, проник у салон, вирвав дроти з замка запалювання та намагався у такий спосіб запустити двигун. Власник «Пасата» затримав зловмисника та утримував його до приїзду поліцейських.

Зловмисника, 30-річного мешканця міста Городок, опитали у відділенні поліції, за цим фактом відкрито кримінальне провадження з правовою кваліфікацією згідно ч.3 ст.15, ч.1 ст.289 (замах на незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *