ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали «нафарширований» сигаретами мікроавтобус

|

Сьогодні, 26 червня, у пункті пропуску «Рава-Руська-Гребенне» працівники Львівської митниці ДФС виявили факт незаконного переміщення майже 2500 пачок  сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

Їх намагався перемістити громадянин Республіки Польщі. Для виїзду з України він прибув в пункт пропуску вантажним мікроавтобусом  та обрав  смугу руху «червоний коридор». Під час митного контролю автомобіля у митників виникла підозра про можливе переміщення товарів, які заборонені чи обмежені до переміщення через митний кордон України. Тож автомобіль скерували до місця поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там спільна оглядова група митників та прикордонників, у тентовому даху виявили  2455 пачок сигарет різних марок.

За ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, за цим фактом складено протокол. Сигарети та автомобіль вилучено. Справу передано в суд, який і визначить покарання.

Загалом упрдовж останніх вихідних працівники Львівської митниці ДФС  викрили чотири спроби незаконного переміщення сигарет. У всіх випадках сигарети намагались вивезти в Республіку

Польщу з використанням спеціально виготовлених сховищ та інших засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *