Львів’ян кличуть у «Шевченківський гай» на феєричну театралізовану екскурсію

|

Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького 14-15 липня організовує нічну феєричну театралізовану екскурсію «Обрядові забави на Петра». Про це інформують у прес-службі Львівської міськради.

Кожен зможе потрапити у стародавній світ петрівських звичаїв та обрядів, пройти до хати музиканта вузькими стежинами гаю, під супровід давніх інструментів поспівати жартівливих пісень. Дівчата зможуть завітати на «прочухрини» – веселі посиденьки, а хлопці – помолотити зерно на справжньому боїщі.

Учасники матимуть змогу зустрітися із «щезником» та його підступною гостинністю, потрапити на озеро сповнене чарами купальської ночі, спробувати виготовити масло давнім способом та продегустувати його, а головне – стати учасником «Петрування» – колоритної забави з музиками, автентичними танцями, обрядовим частуванням, а також вбрати основний атрибут свята – вільху.

Тривалість екскурсії – 2 години.

Квитки можна придбати лише за попереднім продажем тут або у касах за адресою: CoMMuna вул. Галицька, 1 (2-й поверх) – цілодобово, або COME IN (вул. С. Крушельницької, 3) з 10.00 – 23.00.

Детальніша інформація на сторінці події у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *