ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зі стартапів містян створять муніципальну програму екологічної переробки відходів

|

Сьогодні, 25 червня, під час віче перед міською Ратушею народний депутат України Ірина Подоляк заявила про створення муніципальної програми екологічної переробки відходів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

За словами депутата, усі громадські ініціативи з сортування та переробки сміття, що є у Львові, мають стати частиною цієї програми.

«Ми хочемо, щоб всі громадські ініціативи по сепарації сміття, по сортуванню сміття, які є у Львові, стали муніципальною програмою з екологічної переробки відходів. В мене в торбинці є елементарна річ  – багаторазова авоська.  Я переконана, що місто Львів почне першим таку муніципальну програму і буде зразком, черговим конкурентом для інших міст України. Тому, що ми повинні дбати не тільки про нашу хату і про наше місто.  Ми повинні дбати про нашу землю, тому почнімо з себе. Почнімо, будь ласка, з того, щоб у нас з вами в магазинах не було пластикових торбинок, одноразового посуду і з того, щоб у кожного з вас була багаторазова авоська з собою», – зазначила народний депутат України Ірина Подоляк.

Нагадаємо, що під час віче міського голови прозвучали заяви про перевибори.

Перед мешканцями міста виступили мер Львова Андрій Садовий, народні депутати Олег Березюк, Ірина Подоляк, Роман Семенуха, Ірина Сисоєнко, депутат обласної ради Парасковія Дворянин.

Також на віче Садового зустріли вигуками «Ганьба».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *