ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з початку року поліцейські склали майже три тисячі протоколів за неправильне паркування

|

Від початку 2017 року у Львові патрульна поліція склала 2700 протоколів на водіїв за неправильне паркування та евакуювала 184 транспортних засоби. Про це сьогодні, 22 червня, повідомив заступник начальника управління поліції Львова Андрій Богуш, передає кореспондент Львівського порталу.

«З початку року управлінням патрульної поліції було складено 2700 протоколів за неправильне паркування. Також за цей час було евакуйовано 184 транспортних засобів», – зазначив він.

Також Андрій Богуш зазначив, що патрульна поліція Львова просить мешканців міста не відмолятися свідчити проти порушників паркування.

«Ми маємо велике прохання до громадян, коли до вас звертаються предствники патрульно поліції з допомогою бути за свідка, погоджуйтеся.  Оскільки без двох пояснень свідків евакуація транспортних засобів є неможливою. Часто патрульним доводиться годинами шукати людей, які погодяться надати пояснення», – резюмував він.

Окрім цього заступник начальника управління поліції Львова Андрій Богуш додав, що наразі патруьна поліція провела кілька нарад з «Львівавтодом» та «Муніципальною дружиною», де обговорювали, як вдосконали систему виявлення порушників.

Як повідомив начальник відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк,найпоширеніше порушення – це паркування на місцях для інвалідів, паркування на пішохідних переходах та тротуарах.

«У нас працює комісія з фіксації оплати за послуги паркування на майданчиках «Львіватодор». Члени комісії проводять рейди для виявлення порушників, які не оплачують за паркування, а також фіксують порушників, які паркуються на місцях для інвалідів»,- розповів він.

На сьогодні вартість штрафу за неналежне паркування становить 255 гривень.

Фото: Твоє Місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *