ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде конференція «IT Jazz»

|

Підприємці львівської ІТ індустрії, відомі спікери з-за кордону та представники влади спільно обговорюватимуть розвиток ІТ-індустрії у Львові. У п’ятницю та суботу у нашому місті відбудеться конференція «ІТ Jazz». Подія пройде у дворику львівської Ратуші. У суботу для інвесторів презентують «Innovation District IT Park». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Конференція передбачає три панельні дискусії на важливі теми розвитку технологій в Україні та інвестицій, а також на тему креативного міста. Об 11.00 під час першої дискусії «Україна на порозі технологічної сингулярності: правда чи міф?» з доповідями виступлять – Тарас Кицмей (президент асоціації IT Ukraine, член ради правління SoftServe), Діана Франсіс (член Консультаційної ради аналітичного центру Hudson Institute), Олексій Скрипник, (співзасновник компанії ELEKS, депутат ВРУ), Наталія Микольська (заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі) та Володимир Лавренчук (СЕО Raiffeisen Bank Aval).

У другій дискусії на тему інвестицій «Investment & M&А в українському світі технологій» візьмуть участь Бахром Ібрагімов (керівник операцій ЄБРР), Діпак Бхандарі (компанія Avendus), Олена Кошарна (головний виконавчий директор Horizon Capital), Дмитро Лисицький (СЕО компанії Influ2) та Геррі Кехіл (ЄБРР).

Остання дискусія присвячена важливій темі розвиткові креативного міста: «Креативне Місто: динаміка, інновація, дії». Під час дискусії виступлять Єлена Волошина (керівник Міжнародної Фінансової Корпорації в Україні), Ярослав Рущишин (директор Trottola), Андрій Садовий (міський голова Львова), Олег Денис (віце-президент компанії SoftServe) та Андрій Павлів (СЕО компанії N-iX).

У суботу о 16.30 на вул. Івана Чмоли (одразу біля будівлі ДФС) відбудеться офіційна презентація «Innovation District IT Park», яка є другою частиною конференції і, за словами організаторів, стане чудовою нагодою для спілкування усіх потенційних інвесторів та зацікавлених у проекті осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *