ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні врятували від самогубства чоловіка, який намагався повторно порізати собі вени (18+)

|

У Львові патрульні зупинили спробу повторного самогубства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Сьогодні, близько 12 години ночі патрульні 2 батальйону отримали виклик на вулицю Щурата, про погрози чоловіка заявниці підпалити квартиру обливши її пальним. Коли приїхали на місце події, біля під‘їзду були присутні працівники ДСНС, які сказали, що все добре і жодного слідів палива там не має.

Патрульні вирішили переконатися чи все добре і піднялися до заявниці. Вона повідомила, що чоловік напередодні увечері вчинив спробу самогубства, а саме порізав вени. В лікарні йому надали додому і відпустили додому. Жінка запевнила, що її чоловік, який перебуває в стані алкогольного сп‘яніння, спить і вона не потребує допомоги поліції.

Однак інспектори попросили дозволу все ж зайти до кімнати чоловіка. В момент коли патрульний зайшов, чоловік розрізав шви накладені медиками на зап’ястях. Поліцейський негайно відреагував і зупинив його. Чоловік не давав змоги надати йому допомогу і спробував завдати удару ножицями.

Інспектори таки зафіксували чоловіка і попри його опір надали першу домедичну допомогу. Підручними засобами перетиснули руки, зупинили кровотечу і перемотали зап‘ястя. На місце викликали медиків. Подбайте про своїх рідних, не дайте їм згубити своє життя!

Відео: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *