ОСТАННІ НОВИНИ

Молдаванина, який хотів дати хабар прикордоннику, оштрафували майже на дев’ять тисяч

|

На Львівщині засуджено громадянина Республіки Молдова за дачу хабара інспектору прикордонної служби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Завдяки активній позиції державного обвинувача – прокурора Городоцької місцевої прокуратури в суді, вироком Мостиського районного суду від 13.06.2017 громадянина Республіки Молдова засуджено за ч.1 ст. 369 КК України до покарання у вигляді штрафу в розмірі 8,5 тис грн.

Нагадаємо, що останній в червні 2017 року під час слідування на легковому автомобілі до смуги руху «Зелений коридор» на в’їзді в Україну з території Республіки Польща, в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині», надав інспектору прикордонної служби неправомірну вигоду в сумі 50 доларів США. За вказану суму коштів іноземець хотів сприяння для безперешкодного проїзду його транспортного засобу на територію України.

В ході досудового розслідування підозрюваний повністю визнав свою вину та уклав угоду про визнання винуватості, яка була в подальшому затверджена судом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *