ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі зросли тарифи на вивезення сміття

|

У Дрогобичі зросли тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДМР.

Вартість вивезення сміття зросла задля покращення якості надання послуг…

«З метою покращення якості надання послуг з вивезення твердих побутових відходів всім категоріям споживачів міста Дрогобич, керуючись чинним законодавством України, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради прийняв рішення внести зміни тарифу на послуги з вивезення ТПВ у місті», – пояснюють у мерії

Після набрання чинності рішення за 1 м куб ТПВ населенню доведеться сплачувати 76,90 грн, бюджетним організаціям та установам — 85,84 грн, іншим споживачам — 100,77 грн. Розмір тарифу вказаний з урахуванням ПДВ.

Як зазначено у Аналізі впливу регуляторного акту, підготовленого фахівцями КП «Комбінат міського господарства», за період дії попереднього тарифу відбулися суттєві зміни у вартості основних складових витрат.

Відтак зростання ціни на паливно-мастильні матеріали та зміна розміру законодавчо встановленої заробітної плати призвели до невідшкодування в повному обсязі фактичних витрат виконавця послуг, що стало причиною зміни тарифу на вивезення ТПВ.

Водночас, як повідомив міський голова Дрогобича під час наради із віце-премєром Геннадієм Зубком, сьогодні Дрогобич не має змоги приймати сміття зі Львова. «Наш полігон розташований у селі Брониця. Там є проблеми. Місцеві жителі не хочуть говорити про прийом сміття».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *