ОСТАННІ НОВИНИ

У Бориславі пожежник врятував чоловіка з психічними розладами від самогубства

|

Бориславський вогнеборець врятував чоловіка від самогубства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

17 червня о 12:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Бориславі чоловік, 1959 року народження, намагається вистрибнути з балкону п’ятого поверху п’ятиповерхового житлового будинку.  Така поведінка ймовірно була спричинена тим, що чоловік мав психічні розлади.

На місце події негайно виїхали рятувальники державної пожежно-рятувальної частини № 6 м. Борислав.  Першим до потенційного самогубця по автодрабині піднявся заступник начальника частини Василь Лазорчин. Рятувальник намагався пояснити сердезі про хибність його вибору, але чоловік нічого не відповідав. Тоді рятувальник вхопив його за ноги, аби той не стрибнув, й затягнув у квартиру. Далі переляканого мужчину передали родичам та медикам для подальшого огляду.

Свій вчинок сам рятувальник Василь не вважає героїчним. Хоча й каже, що було трохи лячно. Адже стоячи лицем до лиця людини, що от-от стрибне униз, усвідомлюєш неймовірну відповідальність. Лише від твоїх правильних дій залежить: виживе вона чи ні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *