ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині п’яний хуліган поранив «заточкою» сільського голову

|

На Львівщині зловмисник поранив заточкою сілького голову. Поранення чоловік отримав під час конфлікту з двома нетверезими братами у магазині. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, 19 червня близько 16.45 у місті Новий Калинів на Самбірщині в магазині у 45-річного голови одного з сіл району виник конфлікт з двома братами віком 20 та 21 рік, мешканцями іншого села, котрі перебували у стані алкогольного сп’яніння. Під час сварки старший з братів наніс чотири удари «заточкою» опоненту, влучивши, зокрема, йому у шию. Після цього брати втекли з місця події у автомобілі. Потерпілого госпіталізували у Самбірську центральну районну лікарню.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особи зловмисників – старший з братів, котрий наніс потерпілому поранення, затриманий згідно ст.208 КПК України. за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *