ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман доручив Синютці розібратись з львівським сміттям

|

Прем’єр-міністр України Володимир Гройман доручив очільнику Львівщини допомогти львів’янам і сміттям. Про е він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Якщо Львівський міський голова не здатен вирішити проблему сміття, то львів’яни не мають від цього страждати! Треба об’єднувати зусилля і вкотре допомагати мешканцям Львова.

Сьогодні декілька раз говорив по ситуації з Головою ОДА Олегом Синюткою. Домовились, що завтра він збере міських голів області і попросить їх вкотре прийти на допомогу львів’янам. Віце-прем’єру Геннадію Зубку доручу завтра також попрацювати з головами ОДА та міськими головами інших областей», – написа В. Гройсман.

Орім того, прем’єр-міністр зазначив, що у Львові зараз перебуває в.о. Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, яка має оцінити епідемологічну ситуацію.

Коментарі

  1. Відновимо роботу Грибовичського полігону! :

    Не варто верзти дурниць, адже проблема не у коштах на сміттєпереробний завод. Кошти ті є. Питання головне – де саме той завод будувати.
    Місцеві громади у селах Львівської області вже задемонстрували своє суто негативне відношення до ідеї прийому львівських ТПВ на власні землі. І вочевидь нічого не зміниться і далі. Тобто лишається єдиний варіант. Відмінити недолуге рішення про заборону роботи Грибовічського звалища і возити туди ТПВ. Одночасно будувати сміттєпереробний завод у Грибовичах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *