ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям в Португалії рекомендують триматись подалі від лісу

|

У ніч з 17 на 18 червня в Педрогау Гранде (округ Лейріа) сталася велика пожежа, яка станом на 18 червня за даними Держсекретаря з внутрішніх справ Ж.Гомеша забрала життя 58 осіб. Пожежа продовжує поширюватися, загрожуючи навколишнім поселенням.У цьому зв’язку, Посольство України в Португальській Республіці рекомендує утриматись від відвідування лісової місцевості в зазначеному регіоні до стабілізації ситуації, передає Львівский портал.

Громадянам України, які перебувають в цьому районі, слід уважно стежити за повідомленнями місцевих служб про розвиток ситуації та виконувати інструкції пожежно-рятувальних служб.

«Просимо враховувати, що з настанням літнього сезону по всій території Португальської Республіки, особливо в лісистій місцевості в центральній та північній частинах країни, через високі температури існує підвищена ймовірність виникнення пожеж. У цьому зв’язку просимо громадян бути обачними, повідомляти про виникнення пожеж або потрапляння в небезпечну ситуацію в першу чергу португальські пожежно-рятувальні служби за номером 112».

У випадках потрапляння у надзвичайні ситуації, загрози життю та здоров’ю, громадянам України слід невідкладно звертатися на “гарячу лінію” Посольства України в Португальській Республіці за номером телефону: +351920030432, адреса електронної пошти [email protected], або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38-044-238-16-57, адреса електронної пошти [email protected].

Додамо, що серед загиблих українців немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *