ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикордонники затримали румуна з чималою сумою валюти

|

Учора ввечері в пункті пропуску «Грушів», що на кордоні з Польщею, прикордонники Львівського загону спільно з митниками виявили у громадянина України 9,5 тисяч доларів США.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

На виїзд з України по смузі руху «зелений коридор» автомобілем «Крайслер» прямував громадянин Румунії. В ході проходження митного контролю громадянин заповнив митну декларацію, в якій задекларував 10 тисяч євро. Під час проходження прикордонного контролю у прикордонного наряду виникли підозри щодо можливого переміщення даним громадянином у транспортному засобі предметів та матеріалів, заборонених до переміщення через державний рубіж. Тому автомобіль був виведений із загального потоку для проведення додаткової перевірки.

В ході проведення поглибленого огляду даного автомобіля прикордонники спільно з представником ДФС в особистих речах, а саме в сумці для документів, виявили не задекларовану валюту в кількості 9 500 доларів США.Виявлені кошти, згідно з чинним законодавством, вилучили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *