ОСТАННІ НОВИНИ

Інструктори із Словаччини провели навчальні курси на базі Академії сухопутних військ

|

На базі Національної академії сухопутних військ завершились курси за участю інструкторів Збройних Сил Словаччини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії.

Курси проходили під керівництвом начальника центру підготовки офіцерів багатонаціональних штабів Академії збройних cил Словаччини підполковника Йозефа Весселеного та інструкторів майорів Йозефа Кучти, Романа Крала, капітанів Рене Хечка, Ярослава Компана та старшого сержанта Мартіна Кужієла.

Протягом двох тижнів офіцери, які представляли Національну академію сухопутних військ та Навчальний центр підготовки підрозділів, підвищили свої знання у прийняті рішень на тактичному рівні. Окрім цього, на заняттях слухачі розглянули декілька тем, зокрема, «Тактичні знаки НАТО, які використовуються для позначення об’єктів на карті», «Нанесення тактичних символів на карту», «Проведення попередньої розвідки поля бою» та інші.

«Перш за все, хочу подякувати за гостинність та співпрацю. Пам’ятайте, що те, чого ви навчились — це перший крок процесу військового прийняття рішення. Надалі вам треба примножувати ваші знання. Але я сподіваюсь, що ви будете використовувати отриманий досвід під час планування та проведення власних занять», — зазначив підполковник Йозеф Весселений.

Після закінчення курсу всі офіцери отримали сертифікати та традиційно обмінялись сувенірами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *