ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський боксер Назар Куротчин виступить в чемпіонаті Європи з боксу

|

Сьогодні, 16 червня, в Харкові вперше стартує чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків за участю понад 400 спортсменів із 39 країн. На змаганнях виступить і львівський боксер Назар Куротчин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Головний тренер національної збірної команди України львів’янин Дмитро Сосновський оголосив персональний склад команди. Україну на ЧЄ-2017 у Харкові представлять 10 спортсменів з Харківської, Київської, Львівської, Запорізької, Одеської, Хмельницької, Полтавської областей та міста Київ.

У ваговій категорії до 49 кг на найпрестижнішому європейському боксерському форумі змагатиметься й представник Львівщини Назар Куротчин.

Урочисте відкриття чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків відбудеться сьогодні, 16 червня, о 18:30 у харківському Палаці спорту “Локомотив”.

Україна вперше отримала право на проведення чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків. Під час змагань на Харківщині буде розіграно ліцензії на чемпіонат світу в 10 категоріях.

Фото: Галичина спортивна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *