ОСТАННІ НОВИНИ

У будинку у Львові виявили вбиту пенсіонерку і її сина … в петлі

|

У Львові в приватному будинку правоохоронці виявили тіло пенсіонерки зі слідами насильницької смерті та її повішаного сина. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

У Залізничний відділ поліції 14 червня о 17.30 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що, прибувши на виклик у приватний будинок по вулиці Гайовської у Львові, він виявив тіло літньої жінки без ознак життя зі слідами насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, загибла – 81-річна львів’янка, котра мешкала у цьому будинку. Також попередньо встановлено, що тілесні ушкодження пенсіонерці міг нанести її 46-річний син, тіло якого правоохоронці виявили повішаним на горищі літньої кухні. Ймовірно, чоловік скоїв самогубство.

Призначено ряд експертиз, у тому числі й судово-медичну, під час якої будуть встановлені причини смерті загиблих. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *