ОСТАННІ НОВИНИ

Швейцарська компанія планує відкрити на Львівщині деревообробне підприємство

|

Будівельна компанія «Tehnica Schweiz Impex» із Швейцарії планує відкрити на Львівщині підприємство з обробки деревини за технологією, яка в області ще не представлена. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Про це стало відомо під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з директором та засновником «Tehnica Sсhweiz Impex» Сімоном Краттігером.

Як повідомив директор та засновник «Tehnica Sсhweiz Impex» Сімоном Краттігером, майбутнє підприємство займатиметься виготовленням конструкцій із зрощеного клеєного бруса, який використовується для спорудження різноманітних будівель: відпочинково-розважальних закладів (готелів, спа-центрів, спортзалів, басейнів, торгових центрів, ресторанів і т.д.), будівель для сільського господарства, великих залів для зібрань, будинків приватного типу тощо.

Крім того, директор компанії розповів про проект впровадження лінії із виготовлення дерев’яних кількашарових плит X-LAM для спорудження багатоповерхових будинків.

Олег Синютка запевнив Сімона Краттігера, що Львівщина – комфортний регіон для інвестування. «Ми зацікавлені, щоб ви розвинули виробництво в нашій області. Усі, хто починає сьогодні працювати в галузі деревообробки, стають успішними», – підкреслив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Варто зазначити, що «Tehnica Schweiz Impex» успішно співпрацює з фірмами «Скіфи» (м. Кам’янка-Бузька) та «Добробут» (м. Сколе). Основною метою співпраці з українськими підприємствами є імпорт не сировини, а певних напівфабрикатів чи готової продукції.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *