ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний водій врізався у КАмАЗ, а потім втік від патрульних у лісосмугу

|

Поблизу села Ков’ярі у Пустомитівському районі нетверезий водій розбив свій автомобіль вщент і втік у лісосмугу.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

На автодорозі Київ – Чоп поблизу населеного пункту Ков’ярі близько 23 години сталася ДТП. Коли патрульні приїхали на місце події, побачили автомобіль Volksvagen Golf розбитий вщент та КАмАЗ. З’ясувалося, що водій легковика не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості та не дотримався дистанції і після зіткнення з вантажівкою злетів з дороги. Його на місці події не було. Водій КАмАЗ сказав, що він утік в лісосмугу. Патрульні почали оформляти дорожньо-транспортну пригоду і паралельно шукати водія. Чоловіка виявили у лісі, медичної допомоги він не потребував. Водій був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння, однак пройти огляд він відмовився. На чоловіка склали два протоколи: за керування в нетверезому стан та за скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

«Шановні водії, сідаючи за кермо у нетверезому стані, Ви наражаєте на небезпеку не лише себе, а й оточуючих! Випив?! Не сідай за кермо!», – наголошують у патрульній поліції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *