ОСТАННІ НОВИНИ

У п’ятницю керівників підприємств запрошують на навчальний семінар в Ратушу

|

Львівська міська рада у рамках пілотної інспекційної кампанії щодо виявлення фактів незадекларованої праці спільно з Державною службою України з питань праці та Міжнародною організацією праці запрошує керівників підприємств міста на семінар. Подія розпочнеться 16 червня о 10.00 у великій сесійній залі Львівської Ратуші (пл. Ринок, 1, каб. 202). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської мськради.

Під час семінару розглянуть питання щодо практичного застосування Постанови КМУ від 26 квітня 2017 року № 295, якою затверджено Порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю (набрання чинності 16.05.2017). Окрім цього, обговорять питання щодо  практики застосування штрафних санкцій ГУ Держпраці за недотримання мінімальних гарантій та вимог трудового законодавства.

Семінар відбудеться 16 червня 2017 о 10.00 год. у приміщенні Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1, каб 202 (велика сесійна зала) за участю представників Головного управління Держпраці та Львівського міського центру зайнятості.

Участь у семінарі безкоштовна. Реєстрація доступна за посиланням. Контактна інформація за телефоном: 297-58-48 (управління економіки департаменту економічного розвитку Львівської міської ради).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *