ОСТАННІ НОВИНИ

Цього місяця обіцяють повністю завершити капітальний ремонт Богданівської

|

Вулицю Богданівську, яку розпочали реконструйовувати ще минулоріч, обіцяють доремонтувати у червні-липні 2017 року. Про це сьогодні, 13 червня, повідомила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк, передає кореспондент Львівського порталу.

На вулиці повністю змінили дорожне покриття, замінили колектор, внутрішні мережі та дощоприймачі з гідрозатворами.

«Ромонт Богданівської – це дуже великий плюс для мешканців, які тут живуть. А ще для бізнесу, адже на цій вулиці більше сотні різних підприємств. Залишилось доробити всю косметичну роботу, але загалом все вже завершено»,- сказав мер Львова Андрій Садовий.

На Богданівській зробили якісне, трьохшарове дорожнє покриття, гарантійний термін якого становить 10 років. Хідники замощені римським каменем. Також тут облаштовані велодоріжки. Проте ремонт не обійшовся без пригод.

«Щодо винонання робіт, то тут були дві проблеми. Перша – це колектор. На його ремонт пішло 4 900 000 гривень. Коли зняли верхній шар покриття, а тут був колотий камінь, який стояв практично на глині, то внизу було болото. Тому нам довелося корегувати проект: забирати борото і засипати пісок, а потім вже робити якісне покриття», – розповіла Ірина Маруняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *