ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали представників нацменшини, які за вихідні скоїли три пограбування

|

Цими вихідними патрульні Львова затримали кількох підозрюваних у трьох грабежах. Усі ці особи представники однієї із нацменшин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, в ніч на неділю в центральній частині міста двоє осіб викрали мобільний телефон Lenovo у заявника.

При обстежені території на площі Торговій патрульні разом із потерпілим побачили особу жіночої статі, яка була схожою на розшукувану.

За словами заявника, саме вона здійснювала грабіж з ще одним чоловіком. Громадянка перебувала у сильному стані алкогольного сп’яніння. З’ясувалося, що викрадений мобільний телефон є у її спільника. На місці працювали слідчі.

Ще один випадок стався у неділю в день на площі Ринок. Жінка повідомила правоохоронців, що невідомі особи іншої національності викрали у її доньки мобільний телефон LG. Інспектори обстежили території і виявили групу осіб, які збігалися з описами заявниці. В одного із чоловіків виявили мобільний телефон її доньки. Чоловіка передали слідчим.

Того ж дня до патрульних звернулася 20-річна жінка і повідомила про те, що побачила у 9-річної дівчини свій Ipone 7, який у неї викрали. Поруч із малолітньою особою була її мама. Патрульні оперативно відреагували та доставили свідків, потерпілу та підозрюваних у Галицький відділ поліції.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *