ОСТАННІ НОВИНИ

У соцзахисті Львова пояснили, як й далі отримувати субсидії, якщо є заборгованість за комуналку

|

У Львові є понад десять тисяч боржників житлово-комунальних послуг за понад два місяці. Автоматичне призначення субсидій на наступний період не призначається у тому випадку, якщо є борг за понад два місяці за ЖКГ. Про це сьогодні, 9 січня, повідомила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Демкович, передає Львівський портал.

Як вона зазначила, надавачі послуг подали список із понад десятьма тисячами боржників, котрі мають заборгованість по несплаті житлово-комунальних послуг за понад два місяці.

«У зв’язку із внесеними Кабміном змінами, автоматичне призначення субсидій на наступний період з 1 травня не відбувається для тих домогосподарств, котрі мають заборгованість понад 2 місяці за ЖКГ», – додала Наталія Демкович.

«Що в такому випадку робити? Усіх таких боржників відділи соцзахисту інформують (або надсилають на електронну скриньку, або через поштове відділення) про необхідність погасити борг. Відколи прийшло попередження, боржники мають два місця, щоби сплатити цю заборгованість або укласти з підприємствами-надавачами послуг договір про реструктуризацію боргу. Якщо вони виконають ці умови, субсидію буде призначено з 1 травня. Якщо протягом цих двох місяців, вони цього не виконають, то субсидія буде призначена з того часу, як вони або погасять борг, або укладуть договір і звернуться до нас», – пояснила вона.

Фото: OGO.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *