ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилися деталі вчорашньої пожежі на маслозаводі у Комарно

|

Рятувальники ліквідували пожежу на маслозаводі у Комарному. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Вчора, 7 червня,  о 12:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Комарно по вул. Щирецька, 12 Городоцького району в одноповерховому цегляному виробничому приміщенні та адміністративному корпусі підприємства з переробки молочних продуктів  До місця виклику негайно виїхали рятувальники за підвищеним номером виклику. На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів значна площа даху будівлі підприємства була охоплена вогнем.

Через сильне задимлення, що спричинила пожежа вогнеборцям необхідно було працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. О 14:25 в складі трьох ланок газодимозахисної служби пожежу вдалось ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 950 кв.м.. Вогнеборцям вдалось запобігти поширенню вогню будівельними конструкціями та врятувати 2 будівлі від знищення вогнем.

До ліквідації пожежі залучили 32 рятувальники та 8 одиниць спецтехніки.Причина виникнення займання наразі встановлюється. На пожежі ніхто не постраждав.

Відео: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *