ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явилось місце всиновлення безпритульних тваринок

|

Сьогодні, 8 червня, у Львові на території ЛКП «Лев» відкрили Центр адопції безпритульних тварин. Про це Львівському порталу повідомили прес-службі ЛКП.

Перший відвідувач Центру – щаслива триколірна кішка Фортуна, врятована на Сході України та прилаштована ЛКП «Лев» у нову родину.
«Ми з нетерпінням чекали на відкриття Центру, і нарешті ця велика мрія стала реальністю! Особливість його в тому, що тут буде зібрано інформацію, відео та фотографії тих собак і котів, що потрапляють в ЛКП «Лев» з вулиці, а також тварин, що перебувають у притулку «Милосердя» у Брюховчах, на перетримках у волонтерів, а також опікунських тварин. Тобто усі хвостаті, які чекають на свою людину, отримають рівні шанси знайти новий дім! А красиві фото зможуть швидше привернути увагу потенційного господаря до тої чи іншої тварини. Щодня менеджер з прилаштування тут працюватиме над тим, аби процес «всиновлення» став швидкою та радісною процедурою для тих, хто вирішив відкрити свій дім для нового друга!» – каже директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Як відомо, діяльність підприємства охоплює 4 головні напрямки: стерилізацію, з метою здійснення контролю чисельності безпритульних тварин, лікування, аби збільшити безпеку на вулицях міста для його мешканців, просвітницьку діяльність – адже попередні пункти не матимуть жодних результатів, якщо люди продовжуватимуть викидати тварин на вулицю та не відчуватимуть відповідальності за них, а також, чи не найважливіше, – прилаштування, оскільки ЛКП не є притулком для тварин.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *