ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські розшукали горе-водія, який збив велосипедистку і втік з місця аварії

|

Самбірські правоохоронці розшукали водія, який збив 62-річну велосипедистку та втік з місця аварії. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

В Самбірський відділ поліції 28 квітня надійшло повідомлення від чергової медсестри районної лікарні про те, що до них доставлена 62-річна мешканка одного з сіл, яка отримала травми під час дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці встановили, що потерпілу, яка їхала на велосипеді, збив автомобіль «Жигулі», котрим керував 37-річний львів’янин. Вчинивши наїзд, водій легковика залишив місце пригоди. Травмована жінка, яка отримала закритий перелом гомілки, була госпіталізована.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального  кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Фото: pravda.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *