ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на перегляд фільму «Територія Голодомору: пам’ять невмируща»

|

У четвер, 8 червня, о 16. 30, у музейному комплексі «Територія Терору» (вул. Чорновола, 45) відбудеться презентація навчального фільму «Територія Голодомору: пам’ять невмируща», створеного Канадським Музеєм Прав Людини у співпраці з Національним музеєм «Меморіал жертв Голодомору». Про це Львівському порталу повідомили в Музеї.

У фільмі досліджено роль засобів масової інформації у подоланні мовчання навколо випадків порушення прав людини, одним з яких і був геноцид українців – Голодомор. Кінострічка орієнтована на шкільну аудиторію, тому першими її побачать вчителі історії. В подальшому фільм буде поширено серед навчальних закладів Львова та використовуватиметься під час інтерактивних уроків історії.

В ході презентації відбудеться показ фільму, та його подальше обговорення з учасниками. Після завершення представники Національного музею «Меморіал жертв Голодомору» планують передати диски з фільмом представникам Управління освіти для його подальшого поширення у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова.

Вхід вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *