ОСТАННІ НОВИНИ

Кириченко успішно дебютувала на відкритому Кубку Європи з дзюдо

|

У столиці Румунії, м Бухарест завершився черговий етап відкритого Кубка Європи з дзюдо серед чоловіків та жінок. Двоє українок, серед яких і представниця Львівщини Василина Кириченко, розіграли золоту медаль у категорії +78 кг. Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

У ваговій категорії +78 кг національні кольори захищали відразу троє представниць України Кириченко Василина-Ірина (Львівська область) Тарасова Галина (Запорізька область) та Сапсай Анастасія (Черкаська область).

В наполегливій боротьбі представниця Львівщини, вихованка спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 2  Василина-Ірина Кириченко (тренери: Андрій Надопта, Араз Туваков) виборола срібну нагороду, здолавши на шляху до п’єдесталу візаві з Італії – Elisa Marchio, а також господарку татамі, румунку Beata Kabat і лише у поєдинку за «золото» поступилась своїй старшій та більш досвідченій подрузі по збірній Галині Тарасовій.

Слід зауважити що для Василини Кириченко це був дебютний турнір у змаганнях серед дорослих дзюдоїстів і можна з впевненістю заявити, що із завданням, яке перед нею ставив тренерський штаб національної збірної, вона впоралась на всі 100%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *