ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські знайшли горе-водія, який насмерть збив пішохода поблизу Львова

|

Львівські поліцейські встановили водія-втікача, який насмерть збив пішохода поблизу села Грибовичі. Ним виявився 27-річний мешканець міста Львів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Як повідомлялося раніше, 1 червня о п’ятій ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Львів – Рава-Руська поблизу села Грибовичі лежить тіло людини без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу чоловіка. Це 59-річний мешканець Львова, який загинув внаслідок наїзду автомобіля «Фольксваген Гольф».

Поліцейські встановили місцезнаходження транспортного засобу та особу водія, який смертельно травмував пішохода. Ним виявився 27-річний львів’янин.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Призначено експертизи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *