ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських бездітних пар запрошують взяти участь в соцпроекті і безкоштовно пройти процедуру штучного запліднення

|

На початку червня у Львові стартує соціальний проект «Я буду мамою», мета якого привернути увагу до проблеми падіння народжуваності в Україні та показати шляхи впливу на ситуацію. Про це Львівському порталу повідомили ініціатори проекту.

Так, у рамках проекту одна із сімейних пар, яка має проблеми з плануванням вагітності зможе безкоштовно пройти процедуру штучного запліднення.

Ідея подарувати шанс на батьківство виникла у громадської організації «При надії». «Ми проаналізували статистику щодо народжуваності в Україні і з’ясували, що кожна четверта українська родина стикається з труднощами при плануванні вагітності. Багато сімейних пар соромляться у голос про це говорити. Але ж є різні виходи з ситуації. Тому ми вирішили показати сім’ям, які вже почали втрачати надію, що все можливо і навіть у складних випадках є всі шанси здобути найголовніший статус у житті – стати батьками», – каже представник громадської організації «При надії» Наталія Ребрик.

«Нам дуже сподобалась ідея проекту, бо з проблемою планування вагітності у нашій клініці працюють щодня. Після відкриття та впровадження в практику допоміжних репродуктивних технологій невирішених проблем стає, на щастя, все менше. Ця галузь української медицини є однією з небагатьох, яка впроваджує в практику всі нові дослідження і йде в ногу зі світовими методиками. Тому парам, які мають проблеми з плануванням вагітності не варто опускати рук, а спробувати довіритися сучасним технологіям, які є абсолютно безпечними і дають великі шанси на вирішенні проблеми», –  наголошує Ігор Палига,  заслужений лікар України, директор Клініки репродуктивної медицини «Альтернатива», яка погодилась стати партнером проекту і взяти на себе усі витрати, пов’язані із заплідненням пари.

До участі в проекті «Я буду мамою» запрошуються пари, які мають проблеми із плануванням вагітності. Для цього їм потрібно буде заповнити спеціальну анкету. За результатами анкетування буде відібрано одного учасника, з яким і працюватимуть фахівці Клініки «Альтернатива». Усі етапи роботи із парою буде висвітлено публічно. Про результати кожного кроку інформуватиме інтернет-блог та медіапартнери акції. Від самого початку, тобто здачі аналізів і аж до народження малюка та перших місяців його життя.

Контакти: 067-342-18-68 (Наталія Ребрик), [email protected]

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *