ОСТАННІ НОВИНИ

Директора підприємства затримали на хабарі прокурору

|

У Львові за хабар прокурору затримано директора підприємства.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області працівниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області сьогодні затримано директора підприємства, який намагався надати працівнику прокуратури у Львові неправомірну вигоду в розмірі 8,4 тисяч доларів США.

За вказану суму коштів підприємець очікував закриття кримінального провадження, розпочатого місцевою прокуратурою за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, а саме за фактом розкрадання бюджетних коштів під час проведення робіт з реконструкції вулиці у місті Львові, кошторисною вартістю у 44 млн грн. В ході розслідування вказаного провадження органом досудового розслідування було встановлено, що внаслідок затвердження фіктивних актів виконаних робіт бюджету міста Львова завдано збитки на суму понад 1,2 млн грн.

У провадженні тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення директору про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України та обрання йому запобіжного заходу.

За вчинення вказаного злочину підприємцю загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *