ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція Львівщина отримала краще ніж в деяких країнах ЄС навчальне обладнання

|

Консультативна місія ЄС передала тренінговому центру ГУ Нацполіції у Львівській області обладнання вартістю 13 000 євро, щоб допомогти львівським поліцейським із навчальним процесом. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Надане устаткування  – ноутбуки, програмне забезпечення, проектори, інтерактивні дошки, принтери,  фліпчарти –  буде встановлено в аудиторіях  Центру для вдосконалення навчального процесу та проведення регулярних інтерактивних тренінгів із підвищення кваліфікації для поліцейських Львівщини.

«Це найсучасніше обладнання. Воно значно покращить якість проведення інтерактивних тренінгів і підвищить спроможність Національної поліції у реалізації навчальних програм, а також у розширенні можливостей та професіоналізму поліцейських. Я сам зі Швеції і мушу сказати, що для мене надзвичайно приємно вперше побачити таке обладнання. Тому що у моїй країні в навчальному центрі такого обладнання немає. Ми і досі для навчання курсантів використовуємо звичайні проектори. Я із задоволенням спостерігатиму, як ви будете його опановувати і можливо у майбутньому навіть розкриєте якісь додаткові функції», – зазначив Матс Льюнгвальд.

«Від імені правоохоронців Львівщини я хочу подякувати працівникам місії за цей подарунок і за тренінги, які вони проводять для поліцейських. Реформування Національної поліції – це, зокрема, й підвищення рівня підготовки працівників, покращення їх навичок та вмінь і приведення їх до європейських стандартів», – наголосив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Тарас Бакай.

Нагадаємо, Консультативна місія Європейського Союзу уже передала правоохоронцям Львівщини та Львівському державному університету внутрішніх справ спеціалізоване, IT та криміналістичне устаткування вартістю понад 100 000 євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *