ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі молодики штурмували комунальних посадовців через демонтаж реклами у центрі міста

|

Невідомі особи групою увірвались до КП «Адміністративно-технічне управління» та перешкоджали роботі підприємства, вимагаючи пояснень щодо демонтажу незаконно встановленого рекламоносія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як поінформували в КП «Адміністративно-технічне управління», на вул. Галицькій м. Львова встановлений рекламоносій без будь-яких на це дозвільних документів. Учора працівники підприємства разом з представниками підрядної організації мали виконати Наказ про демонтаж цієї конструкції.

«Однак, невідомі люди, які в той час були на місці, де встановлено цей банер, в грубій формі не дали змоги його демонтувати. А сьогодні зранку близько 50 осіб увірвались до нас в «Адміністративно –технічне управління» з вимогами пояснень щодо причин демонтажу незаконно встановленого рекламоносія і витребування якихось документів. Їм було надано вичерпні усні пояснення. Документи їм буде надано у відповідь на зареєстровану заяву.

Такі дії – не що інше, як спроба тиску. Тому ми будемо писати заяву в поліцію, щоб ідентифікувати цих осіб та запобігти такій ситуації в майбутньому», – сказав Тарас Вітик, директор КП «Адміністративно-технічне управління».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *