ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові стартує кампанія прийому документів для зарахування дітей у садочки

|

У Львові стартує чергова кампанія по прийому дітей у дошкільні навчальні заклади міста. Власне, від завтра, 1 червня до 15 липня батьки мають подати документи на прийом їхніх діток у садочки. Про це сьогодні, 31 травня, мовилося під час прес-конференції за участі в.о. начальника управління освіти Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами Зоряни Довганик, коли батькам прийде повідомлення про зарахування їхніх дітей, протягом 30 днів вони мусять прийти до дошкільного навчального закладу і подати документи.

«У випадку, якщо протягом цього часу, вони не з’являться, повідомлення про підтвердження прийде тим, хто йде далі у черзі», – пояснила вона.

Водночас вона наголосила, що першочергово у садочки зараховуватимуть дітей учасників АТО.

«Батькам буде надано 30 робочих днів з моменту отримання смс-повідомлення на подачу документів або на те, щоб відкласти це на пізніше, якщо немає змоги це зробити. Якщо повідомлення чи візиту в садочок не буде, то заявка буде відхиленою та переведена на наступний рік і відповідно місце отримають інші діти», – розповів розробник, системний адміністратор електронної  реєстрації дітей до ДНЗ Львова Юрій Свірський.

Водночас він додав: «Коли батькам приходять смс та повідомлення на електронну пошту, їм заодно надсилають посилання на сторінку, де детально розписаний кожний крок, як діяти далі, зокрема, і весь перелік необхідних документів».

Як зауважила Зоряна Довганик, інформація про зарахування дітей також буде оприлюднена на дошках оголошень у кожному ДНЗ.

Інформацію про списки опрацьованості ДНЗ Львова можна переглянути на сайті у розділі «Інструкція»

Якщо у батьків виникнуть якісь запитання з цього приводу, вони можуть написати на електронну пошту [email protected] або телефонувати в управління освіти за номером тел.: 235-80-04.

Як повідомляв Львівський портал, близько трьох тисяч діток цього року не зможуть потрапити у садок через брак місць. Також зазначимо про те, що у новій системі електронної реєстрації дітей до садків Львова виявили 1,5 тисячі фіктивних заявок.

Фото: arnika.lvivedu.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *