ОСТАННІ НОВИНИ

У Мостиськах вандали підпалили школу

|

В Мостиськах невідомі підпалили школу. Навчальному закладу заподіяно матеріальні збитки на суму близько 20 000 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

В Мостиське відділення поліції 30 травня о 02.34 надійшло повідомлення від 43-річної місцевої мешканки про те, що у приміщенні однієї із загальноосвітніх шкіл виникло загоряння.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомі особи розбили вікно в одному з класів на першому поверсі, кинули у приміщення дві пластмасові каністри з невідомою речовиною та підпалену ганчірку. Внаслідок загоряння ніхто не постраждав, частково знищене майно, яке знаходилося в класі. Сума заподіяних збитків – близько 20 000 гривень.

Правоохоронці встановлюють особи зловмисників, причетних до скоєння злочину.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Скоєння цього злочину карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває. Призначено експертизи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *