ОСТАННІ НОВИНИ

Міську владу Львова нічого не стримує від вирішення питання зі сміттям, - Гройсман

|

Державна експертиза дала дозвіл на проведення протиаварійних робіт на Грибовицькому сміттєзвалищі, і міську владу Львова ніщо не стримує це розпочати. Про це сьогодні, 30 травня, під час брифінгу у межах робочої поїздки на Львівщину повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами глави уряду, сьогодні міська рада Львова має можливість побудувати сміттєпереробний завод.

«Зрозуміло, що ця трагедія сколихнула абсолютно усіх українців, це  величезна втрата і для родин загиблих, висловлюю мої слова співчуття. За це рік був проведений урядом ряд  необхідних кроків, які дали можливість для Львівської міської ради побудувати сміттєпереробний завод. Я не можу вам його збудувати, бо ваш завод має звести  Львівська міська рада. У неї для цього є гроші, є повна підтримка уряду, є дозвіл експертизи для того, щоб на Грибовицькому сміттєзвалищі навести порядок, і нічого зараз її не стримує», – зазначив В. Гройсман.

«Ми підписали меморандум, де засвідчили свою готовність до виконання таких завдань. Треба вести діалог з приміськими територіями, куди вивозиться сміття. Тут має працювати Львівська міськрада, Андрій Садовий», – додав він.

Водночас під час бесіди з керівником Львівської ОДА Олегом Синюткою, прем’єр зазначив, що буде спілкуватися із міським головою Львова Андрієм Садовим щодо невідкладного вирішення цього питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *