ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОР дала добро на викуп приміщень колишнього універмагу на площі Ринок

|

Сьогодні, 30 травня, під час сесійного засідання Львівська обласна рада погодила приватизацію нежитлових приміщень на площі Ринок, 32 способом викупу. За відповідне рішення проголосувало 58 депутатів. Про це з сесійної зали повідомив кореспондент Львівського порталу.

Отож, управлінню майном спільної власності доручено визначити ціну продажу цього об’єкту та підготувати та укласти договір купівлі-продажу.

«У 2003 році договір оренди на цей об’єкт був затверджений на 50 років: орендна плата за 1680 м. кв станом на нинішній день складає 46 тисяч гривень за місяць. Ми вивчали це питання, піднімали його на тимчасовій комісії. Іншого варіанту, окрім того, щоб дорого продати орендарю, – ми не знайшли», – зазначив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

«Місто цей об’єкт продало за 400 доларів за квадратний метр. На мою думку, у нас має бути мінімальна вартість  – сто років оренди, тобто це значно більше ніж тисяча доларів за метр квадратний», – додав він.

Як повідомляв раніше Львівський портал, на засіданні комісії з питань комунального майна та приватизації було вирішено приватизувати це приміщення шляхом викупу.

Додамо, що депутати встигли прийняти це рішення до того, як у сесійну залу увірвалися націоналісти і розпочався «треш».

Нагадаємо, що питання приватизації колишнього універмагу викликало нині чималий резонанс, більше того – депутати навіть блокували трибуну. Під час прийняття рішення про перелік приміщень для приватизації депутати вилучили зі списку колишній універмаг «На ринку».

Нагадаємо, наразі приміщення колишнього універмагу орендує холдинг «!Фест».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *