ОСТАННІ НОВИНИ

Як українці «відривалися» під Москвою на RU.TV

|

Лобода, «Время и стекло», «Грибы» та Ані Лорак – українські артисти, які тріумфували на щорічній російській премії RU.TV, ю, передає кореспондент Львівського порталу.

Окрім них, на червоній доріжці в Росії, з якою в України неоголошена війна, також засвітилися наші земляки Макс Барських, Анна Сєдакова та уродженець Запоріжжя Гоша Куценко.

Вручення музичної премії телеканалу RU.TV та сама церемонія відбулася у місті Красногорську, що під Москвою. Відкрили вечір виступом підопічних українського продюсера «Потапа» гуртом «Время и стекло».

Макс Барських пролетів повз 17 номінацій та все ж виступив перед росіянами із якоюсь піснею…

Першими серед українців для нагородження покликли гурт «Грибы», які росіяни визнали «Найкращим стартом», проте хлопці із Києва не приїхали по свій самовар (така нагорода RU.TV), а відтак його «Грибам» пообіцяли передати пізніше.

Кращою співачкою у Росії, за версією RU.TV стала українка Світлана Лобода.

Наш гурт «Время и Стекло» із піснею «Наверно потому что» забрав самовар за «Найкращу пісню».

Після них Свєта Лобода, яку запросили вести другу частину концерту-нагородження, пожартувала, що по приїзді у Москву: «першим долом відвідала свою сторінку у мережі «Вконтакте»», яку, як відомо, заборонено в Україні. Відразу після цього Лободі віддали самовар за «Найкращий креатив».

Останньою серед українців по російську премію піднялася Ані Лорак та Мот, яка зуміла отримати нагороду лише у категорії «Найкращий дует».

Радості Кароліни не було меж і вона влаштувала справжні «пляски» перед публікою.

Перевершити Світлану Лободу у Росії зумів лише Філіп Кіркоров. Він забрав відразу три статуетки, до слова, одну з них артист отримав у номінації «Кіно та музика» за пісню Ірини Білик «О любви».

Доки наші зірки-гастролери наввипередки запевняють, що «музика – поза політикою», вперше в історії премії з’явилася номінація «Їдемо в Крим» за «Найкращий кліп», знятий в українському Криму. За цю номінацію змагалося відразу п’ять виконавців, які проводили зйомки кліпів на території окупованого півострова без дозволу України.

Усі фото із соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *