ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали молдаванина та азербайджанця, які хотіли незаконно перетнути кордон

|

Впродовж доби прикордонники Мостиського загону затримали двох іноземців які намагалися незаконно перейти українсько-польський кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Так вчора  вранці, на околиці села Шегині, що поблизу кордону з Польщею, місцеві жителі бачили невідомого, який прямував в бік кордону. Мешканці негайно зателефонували дільничному інспектору прикордонників і вже за декілька хвилин група реагування розшукала незнайомця.

Ним виявився громадянин Республіки Молдова, 1974 року народження, який напередодні легально прибув в Україну та вирішив подорожувати далі незаконно. Чоловік пояснив, що прямує до Євросоюзу у пошуках роботи, однак підстав та відповідних засобів для легального в’їзду до Польщі у нього немає.

Через деякий час, на гірській ділянці українсько-польського кордону, на залізничній станції в селі Сянки прикордонники затримали невідомого, без документів. Чоловік зазначив, що він є громадянином Азербайжану, певний час нелегально працював в Україні, а власний паспорт він загубив. Прикордонники з’ясували, що громадянин перебуває на території України незаконно і відносно нього є рішення суду про примусове видворення. Також з’ясовуються обставини справи, щодо можливої спроби незаконного порушення державного кордону України зазначеною особою.

Наразі обох чоловіків затримано в адміністративному порядку, рішення по справах прийматиме суд.

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *