ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина виконала весняний призов на 100%, а Львів – провалив

|

Цьогорічний весняний призов Львівська область виконала на 100%. Так близько 750 осіб вступлять у лави Збройних Сил України. Про це сьогодні, 29 травня, під час брифінгу розповів львівський обласний військовий комісар Олександр Тіщенко, передає кореспондент Львівського порталу.

«Львівська область вкотре довела, що вона спроможна виконувати призов на строкову військову службі. Призов виконаний на 100%. Цифра на Львівської області була не маленька, близько 750 осіб. Цей призов пройшов легко, ненапружено. В нас є свідомі громадяни, які не ховалися. Хоча доводилось декого і з дому забирати, але область призов виконала», – сказав Олександр Тіщенко.

«Хотілося б подякувати таким районам як Дрогобицький, Бузький, Городоцький, Жовківський, Золочівський, Турківський, Мостиський, Радехівський, Сколівський і Сокальський. Це ті райони, завдяки яким наша область спромоглась виконати цей наряд», – додав військовий комісар.

Щоправда не все так добре з призовниками міста Львова.

«На жаль, деякі райони міста Львова «завалили» призов і місто не спромоглося забезпечити той ресурс, який нам потрібен. Зокрема Галицько-Франківський район, на жаль, не виконав того обсягу, який був на нього покладений», – зазначив О. Тіщенко.

За словами обласного військового комісара цих призовним не грозить служба у зоні АТО.

«Нема нічого страшного зараз відслужити 1,5 роки. Ніхто в зону АТО з них не поїде. Всі вони повернуться до нас назад (якщо не у Львів, то у Львівську область). Крім того, служба у армії відкриє для них багато інших шляхів у майбутньому», – пояснив Олександр Тіщенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *