ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом чоловік хотів спалити себе на заправці

|

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, котрий на автозаправній станції погрожував облити себе бензином та підпалити. Встановлено, що чоловік раніше вже проходив лікування у спеціалізованому медичному закладі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Пустомитівське відділення поліції 27 травня о 21.23 на оперативну лінію 102 зателефонуав чоловік та повідомив, що він приїхав автомобілем «ТАТА» на автозаправну станцію у селі Гамаліївка, і погрожував облити себе бензином та підпалити. Жодних вимог при цьому він не висував.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінолог, а також бійці КОРД. Правоохоронці встановили особу чоловіка – ним виявився 60-річний мешканець одного з сіл Камянко-Бузького району, котрий раніше проходив лікування у спеціалізованому медичному закладі.

Поліцейські намагались встановити з чоловіком контакт та переконати відмовитися від свого задуму. Проте він і далі погрожував підпалити каністру з бензином, яку мав з собою.

Тоді чоловіка затримали бійці КОРДу. Наразі вирішується питання про його поміщення на лікування у спеціалізований медичний заклад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *