ОСТАННІ НОВИНИ

Продавчиня магазину на вулиці Володимира Великого вдарила ножем відвідувача

|

У Львові продавець магазину, що розташований на вулиці Володимира Великого, поранила ножем відвідувача. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Так, у Франківський відділ поліції 24 травня о 18.50 надійшло повідомлення від чергового станції швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Володимира Великого у Львові лікарі, котрі прибули на виклик, діагностували у пацієнта «колото-різану рану грудної клітки із пошкодженням лівої легені».

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, ножового поранення потерпілому, 29-річному львів’янину, завдала продавець одного з магазинів, розташованого на вулиці Володимира Великого.

За словами продавця, 35-річної львів’янки, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зайшов у магазин, спричинив конфлікт та хуліганив. Жінка саме мила ножі і, намагаючись виштовхати нетверезого відвідувача з приміщення, випадково завдала йому ножем удар в область грудної клітки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *