ОСТАННІ НОВИНИ

Міські депутати не спромоглися з першого разу виділити землю АТОвцю у Львові

|

Сьогодні, 25 травня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати двічі голосували за дозвіл виготовлення документацію на землю бійцю АТО, оскільки з першого разу «завалили» це питання. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Мова йде про погодження бійцю АТО Явничу А.І. місце розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0294 га на вул. Полтв’яній (біля будинку №13) для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку за рахунок земель житлової та громадської забудови.

Під час першого голосування забракло депутатських голосів. Втім після розгляду питань порядку денного міські обранці повернулися до цього рішення і 49 депутатів таки проголосували «за».

Нагадаємо, що минулого року міські депутати відмовилися виділяти землю бійцю АТО. Вояка навіть подавав до суду, аби змусити депутатів винести рішення. В кінці кінців наполегливий АТОвець свою землю таки отримав. Детальніше – тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *