ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський ринок на Петлюри взялися приводити до ладу

|

Комунальне підприємство «Агенція ресурсів Львівської міської ради» візьметься впорядковувати ринок «Новий» на вул. Петлюри-Садовій. Відповідне рішення сьогодні, 25 травня, під час сесії міської ради прийняли 39 міських депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно пояснювальної записки до ухвали, вказана земельна ділянка на вул. С. Петлюри (біля будинку № 11-б) – вул. Садовій площею 0,1042 га входить в межі земельної ділянки площею 0,2790 га, яка перебувала в користуванні ТзОВ “Торгова компанія “Інтермаркет“ для реконструкції існуючої будівлі підторгово-ринковий комплекс “Новий“ на умовах оренди. Термін дії договору оренди землі закінчився. ТзОВ “Торгова компанія “Інтермаркет“ визнано банкрутом. Відтак своїм рішенням міськрада припинила ТОВ «Торгова компанія «Інтермаркет» право користування цією земельною ділянкою.

Водночас депутати надали ЛКП “Агенція ресурсів Львівської міської ради“ дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. С. Петлюри (біля будинку № 11-б) – вул. Садовій″ площею 0,1042 га для будівництва та обслуговування ринку за рахунок земель житлової та громадської забудови.

Під час розгляну цього питання депутат Тарас Чолій висловив побоювання, що на місці ринку «Новий» може повстати супермаркет. Проте керівник юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич уточнила, що про це мови не йдеться, натомість ухвалою закріплюється земельна ділянка за ринком.

Тепер «Агенція ресурсів Львівської міської ради» здійснить реєстрацію речового права на земельну ділянку і, згідно ухвали, має забезпечити цілодобовий доступ до існуючих на території ділянки інженерних мереж для їх ремонту та обслуговування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *